Constantine 2-producer is ‘te bang’ om het script te lezen

"Ik wil zo graag dat het goed is".

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Constantine 2 heeft een script volgens Lorenzo di Bonaventura, een producer van de film, maar hij is te bang om het te lezen.

In gesprek met ComicBook zei producent Lorenzo di Bonaventura dat het script voor het vervolg op Keanu Reeves' cultklassieker uit 2005, Constantine, in zijn inbox zit, maar dat hij te bang is om het te lezen omdat hij heel erg graag wilt dat het goed is.

"Je weet dat het nu in mijn inbox zit, grappig genoeg,” zei hij. “Ik ben te bang om het te lezen, ik wil zo graag dat het goed is. Waarschijnlijk lees ik het in de komende dagen, als ik in een vliegtuig zit."

John Constantine is een occulte detective en exorcist die verschijnt in DC Comics. Na zijn succes met The Matrix speelde Reeves het personage in de live-action verfilming uit 2005, die uiteindelijk een cultklassieker werd. In de bijna 20 jaar daarna hebben fans gevraagd om een vervolg, waarbij Reeves zelf ook aangaf dat hij het graag zou willen laten gebeuren.

Toch moeten fans duidelijk niet hun adem inhouden voor Constantine 2. Met een script dat nu pas de ronde doet, zal het nog wel even duren voordat er productie begint, als die überhaupt van start gaat. En met James Gunns nieuwe DC Universe, dat in december van start gaat met Creature Commandos en volgend jaar met de langverwachte Superman-film, valt nog te bezien hoe Constantine in de plannen zou passen.

Waarschijnlijker is misschien een Constantine-film die zich afspeelt in een apart DC-universum, zoals Elseworlds, dat ook de thuisbasis is van de aankomende Joker: Folie à Deux en The Batman: Part 2.

Vorig jaar bevestigde Warner Bros. officieel dat de door Keanu Reeves geleide Constantine 2 nog steeds in de maak is, hoewel we sindsdien weinig hebben gehoord.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel
Gerelateerde artikelen
Reacties