Constantine 2 yapımcısı: 'Senaryo elimde ve okumaya korkuyorum'

Yapımcı senaryonun çok çok iyi olmasını istiyor!

Constantine 2 yapımcısı: 'Senaryo elimde ve okumaya korkuyorum'

Constantine 2 filminin yapımcısı senaryonun hazır olduğunu ancak okumaktan çok korktuğunu açıkladı.

ComicBook'a konuşan yapımcı Lorenzo di Bonaventura, Keanu Reeves'in 2005 tarihli kült-klasik filmi Constantine'in devam filminin senaryosunun artık elinde olduğunu söyledi. Ancak yapımcı, senaryonun iyi olması için yanıp tutuştuğunu ve bu yüzden okumaktan çok korktuğunu söyledi:

“Şu anda gelen kutumda. Yine de okumaktan çok korkuyorum, iyi olmasını o kadar çok istiyorum ki. Muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içinde, uçağa bindiğimde okuyacağım.”

John Constantine, DC Comics'e ait bir okült dedektif ve şeytan çıkarıcı. Keanu Reeves, The Matrix'teki başarısının ardından karakteri 2005 yapımı canlı çekim uyarlamada canlandırdı ve film kült bir hite dönüştü. Aradan geçen yaklaşık 20 yıl boyunca hayranları bir devam filmi çekilmesini bekledi ve Reeves de bunu çok istediğini söyledi.

Yine de hayranların Constantine 2 için biraz daha beklemesi gerektiği açık. Senaryo henüz elden ele dolaşırken, prodüksiyonun başlaması için biraz da zaman geçmesi gerekecek. James Gunn'ın yeniden başlattığı DC Evreni'nin bu Aralık ayında Creature Commandos ve gelecek yıl da Superman filmiyle başlayacağı düşünülürse, Constantine 2'nin bu sürece nasıl uyum sağlayacağı merak konusu.

Belki de Constantine 2 filminin, yakında vizyona girecek olan Joker: İkili Delilik ve The Batman Part 2'ye ev sahipliği yapan Elseworlds gibi ayrı bir DC Evreni'nde geçmesi daha olası gibi.


Burçin Aygün, Wesley Yin-Poole'un haberinden derledi. Burçin Aygün, IGN Türkiye'de sinema yazarı ve editör. Twitter: @Burcin_Aygun_

Yazının Konusu