Lliga de Campions

El Barça perd a Mònaco en un partit marcat per l'expulsió d'Eric Garcia (2-1)

El gol de Lamine Yamal ha estat insuficient pels blaugranes, condicionats per la vermella a Eric Garcia, i els tres punts s'han quedat al Principat

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha començat amb mal peu la seva participació a la Lliga de Campions. Els blaugranes han perdut 2-1 al camp del Mònaco, un partit que han jugat amb un menys des del minut 10 per l'expulsió d'Eric Garcia. No n'hi ha hagut prou amb el gol de Lamine Yamal, i els tres punts s'han quedat al Principat.

Patiment a l'inici per al Barça

• Hansi Flick apostava per un doble pivot amb Eric Garcia i Casadó davant l'absència de Dani Olmo i el poder físic del mig del camp del Mònaco.
  • El partit ha estat marcat per la greu errada de Ter Stegen al minut 9. El porter alemany regala la pilota a un rival davant de la frontal de l'àrea i obligava Eric Garcia a fer una falta que acabava en expulsió.
  • En el minut 15 i aprofitant la superioritat numèrica, el Mònaco s'avançava en el marcador en una acció individual d'Akliouche.
  • Quan el Barça ho estava passant pitjor ha aparegut la figura de Lamine Yamal. El davanter del planter feia una jugada messiànica per la banda dreta que es transformava en l'empat a un al 27'.
  • El conjunt blaugrana revifava amb l'empat i, posteriorment, Balde perdonava el segon gol culer.
  • Just abans d'arribar al descans, eren els locals els que podien tornar a marcar en una centrada lateral que a punt estava de rematar Salisu.

Mala segona part

• El segon temps s'encetava amb una gran passada de Lamine cap a Rapinha, però el brasiler s'arronsava davant la sortida del porter i no aprofitava la gran ocasió.
  • La resposta del conjunt del Principat era un xut de Golovin que desviava amb encert Ter Stegen. Tot seguit era Minamino qui també provava sort amb un xut que desviava Iñigo i fregava el travesser.
  • En el minut 71, una errada d'Iñigo fent el fora de joc habilitava Ilenikhena, que es plantava sol a l'àrea i afusellava Ter Stegen. Era el dos a un.
  • En el minut 80, l'ocasió era per a Balogun i novament la intervenció de Ter Stegen impedia el tercer gol local.
  • Flick ha trigat molt a fer els canvis i no ha pogut capgirar el rumb del partit. En el minut 85 es produïa el retorn esperat d'Ansu Fati substituint Balde.
  • Fins al final cap opció dels blaugranes per empatar un partit condemnat per la greu errada de Ter Stegen i que acabava en derrota.