VOORUITBESTELLING

Meer topgames voor de Mac!

Bekijk de nieuwste titels en bestel ze nu vooruit.

Diverse geweldige nieuwe games zijn onderweg naar de Mac! Van openwereldavonturen tot bikkelharde strategische meesterwerken, er is voor iedere gamer wat wils.

Niet alle games zijn beschikbaar op alle apparaten.

Assassin’s Creed Shadows

Neem wraak als een samoerai met katana en een onopvallende ninja in de adembenemende en dynamische open wereld van het Japan uit de 16e eeuw. Levensechte omgevingen, dynamische weersomstandigheden en een nieuwe manier om locaties te onthullen op de uitgestrekte kaart geven een frisse draai aan de geliefde actie-avonturenreeks.

Yasuke en Naoe beschikken over unieke vaardigheden – en samen worden ze steeds sterker.

Frostpunk 2

De stormen die woeden in de bestuurskamer kunnen even verwoestend zijn als de apocalyptische sneeuwstormen in dit vervolg op de stedenbouwsimulator. Het vervolg speelt zich af 30 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste Frostpunk. Ditmaal kun je hele districten bouwen in plaats van alleen maar gebouwen terwijl je probeert te voorkomen dat de noodlijdende metropool zichzelf ten gronde richt.

Dankzij het nieuwe districtensysteem van Frostpunk 2 kan je stad zich net zo ver uitstrekken als de besneeuwde vlakte.

Prince of Persia: The Lost Crown

Zet de tijd naar je hand tijdens je gevecht op de legendarische Mount Qaf in deze visueel verbluffende 2D-actiegame. Ontgrendel krachtige wapens en amuletten om af te rekenen met vijanden, spring over afgronden en beklim muren om de prins te redden in dit prachtige avontuur.

Bestel deze games nu vooruit, zodat ze automatisch naar je Mac worden gedownload zodra de game uitkomt. Dankzij recente updates voor macOS hebben next-gen games minder ruimte nodig om te beginnen met installeren en zijn ze sneller klaar (afhankelijk van je verbinding).

Mis deze geweldige games niet die nu verkrijgbaar zijn:

Valheim

Verdien jij Walhalla? Bewijs het maar. Slacht monsters, bouw kolossale kastelen, bevaar de woeste baren en verken bossen en vlaktes die worden bevolkt door diverse soorten vijanden. Misschien kan Walhalla toch nog wel even wachten.

Resident Evil 7

Capcoms legendarische survivalhorrorreeks reist af naar het zuiden van de Verenigde Staten. In dit actierijke deel vol memorabele puzzels zie je alles door de ogen van hoofdrolspeler Ethan Winters, die op zoek gaat naar zijn vermiste echtgenote. Na het spelen van deze game kijk je heel anders naar schimmels.

Riven

Verken de eilanden van de klassieker Riven voor het eerst of opnieuw in deze oogstrelende remake. Volledige bewegingsvrijheid en gloednieuwe omgevingen zijn enkele van de vele toevoegingen aan deze remake.