Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βοήθεια:Πώς να δημιουργήσετε μια σελίδα: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Αλλαξα τα λογια του κειμενου και τα εγραψα με αλλο τροπο!
μ Αναστροφή της επεξεργασίας από τον 176.58.194.140 (συνεισφ.), επιστροφή στην τελευταία εκδοχή υπό Fotis A.
Ετικέτα: Επαναφορά
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η δημιουργία λήμματος είναι η διαδικασία με την οποία ξεκινούν, παίρνουν τίτλο, μορφοποιούνται, κατηγοριοποιούνται και αναπτύσσονται νέα λήμματα.
[[Κατηγορία:Βοήθεια στην επεξεργασία σελίδων|πως να δημιουργησετε μια σελιδα]]
γεια σας αν δεν ξερετε πως να φτιαξετε αρθρο στο wikipedia ακολουθηστε τα παρακατω βηματα


Τεχνικά υπάρχουν δύο τρόποι να ξεκινήσετε μια σελίδα.
<nowiki>*</nowiki>πρωτα πατηστε τον συνδεσμο "επεξεργασια".
* Αν κάποιος χρήστης έχει γράψει έναν εσωτερικό σύνδεσμο για λήμμα που δεν υπάρχει Αν πατήσετε πάνω του, θα σας οδηγήσει στην κατάσταση "Επεξεργασία" ενός κενού λήμματος με τίτλο αυτόν του συνδέσμου, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε το νέο λήμμα. Στη συνέχεια το δημοσιεύετε με το κουμπί «Δημοσίευση» και το νέο λήμμα είναι ορατό σε όλους.
* Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο λήμμα που δεν γνωρίζετε εάν υπάρχει ή όχι, κάνετε ''αναζήτηση'' με το ακριβές όνομά του. Εάν το λήμμα υπάρχει, σας δίνεται επιλογή να το [[Βοήθεια:Πώς να επεξεργαστείτε μια σελίδα|επεξεργαστείτε]], ενώ εάν δεν υπάρχει, θα εμφανιστεί ένας κόκκινος σύνδεσμος που θα σας οδηγήσει στο πεδίο "Επεξεργασίας" του λήμματος, όπως και στην πρώτη περίπτωση.


Για περισσότερες οδηγίες, δείτε [[Βικιπαίδεια:Οδηγός λήμματος]] και [[Βικιπαίδεια:Το πρώτο σου λήμμα]].
<nowiki>*</nowiki>υστερα καντε τις αλλαγες σας σχετικα με αυτο το αρθρο.


<nowiki>*</nowiki>Ανακαλυψτε και πηραματηστητε με τα υπολυπα κουμπια ...


[[Κατηγορία:Βοήθεια στην επεξεργασία σελίδων|πως να δημιουργησετε μια σελιδα]]
= *τελος πατηστε το κουμπι "δημοσιευση αλλαγων και απαντηστε στην ερωτηση που ρωταει!!!!! =
ελπιζω να βηθησε αυτο το αρθρο με απλα ελληνικα ωστε να ειναι κατανοητο σε ολους!Αν δεν εισαι σιγουρος αν ειναι επαλυθευμενα αυτα που γραφεις τσεκαρε το αναζητοντας αυτο που θες να γραψεις στο google<ref>{{Cite journal|title=Οι 6 σονάτες και παρτίτες για σόλο βιολί και οι 6 σονάτες για σόλο τσέλο του Johann Sebastian Bach|url=http://dx.doi.org/10.12681/eadd/48481|publisher=National Documentation Centre (EKT)|first=Ίρις-Ειρήνη|last=Λουκά}}</ref>.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!🍓😀

Έκδοση από την 16:36, 12 Μαρτίου 2023

Η δημιουργία λήμματος είναι η διαδικασία με την οποία ξεκινούν, παίρνουν τίτλο, μορφοποιούνται, κατηγοριοποιούνται και αναπτύσσονται νέα λήμματα.

Τεχνικά υπάρχουν δύο τρόποι να ξεκινήσετε μια σελίδα.

  • Αν κάποιος χρήστης έχει γράψει έναν εσωτερικό σύνδεσμο για λήμμα που δεν υπάρχει Αν πατήσετε πάνω του, θα σας οδηγήσει στην κατάσταση "Επεξεργασία" ενός κενού λήμματος με τίτλο αυτόν του συνδέσμου, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε το νέο λήμμα. Στη συνέχεια το δημοσιεύετε με το κουμπί «Δημοσίευση» και το νέο λήμμα είναι ορατό σε όλους.
  • Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο λήμμα που δεν γνωρίζετε εάν υπάρχει ή όχι, κάνετε αναζήτηση με το ακριβές όνομά του. Εάν το λήμμα υπάρχει, σας δίνεται επιλογή να το επεξεργαστείτε, ενώ εάν δεν υπάρχει, θα εμφανιστεί ένας κόκκινος σύνδεσμος που θα σας οδηγήσει στο πεδίο "Επεξεργασίας" του λήμματος, όπως και στην πρώτη περίπτωση.

Για περισσότερες οδηγίες, δείτε Βικιπαίδεια:Οδηγός λήμματος και Βικιπαίδεια:Το πρώτο σου λήμμα.