پرش به محتوا

چرا هیچ هنرمند زن برجسته‌ای وجود نداشته است؟: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
ویژگی تصویرهای پیشنهادی: ۱ تصویر افزوده شد.
ویژگی پیوندهای پیشنهادی: ۲ پیوند افزوده شد.
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:Linda Nochlin 2012 (2min07s).jpg|بندانگشتی|موانع موفقیت هنری زنان در غرب]]
[[پرونده:Linda Nochlin 2012 (2min07s).jpg|بندانگشتی|موانع موفقیت هنری زنان در غرب]]
'''چرا هیچ هنرمند زن برجسته‌ای وجود نداشته است؟''' مقاله‌ای از تاریخ‌دان هنر آمریکایی [[لیندا ناکلین]] است که در سال ۱۹۷۱ منتشر شد و به عنوان مقاله‌ای پیشگام در عرصهٔ تاریخ هنر فمینیستی و نظریهٔ هنری فمینیستی شناخته شده است.
'''چرا هیچ هنرمند زن برجسته‌ای وجود نداشته است؟''' مقاله‌ای از تاریخ‌دان هنر آمریکایی [[لیندا ناکلین]] است که در سال ۱۹۷۱ منتشر شد و به عنوان مقاله‌ای پیشگام در عرصهٔ تاریخ [[هنر فمینیستی]] و نظریهٔ هنری فمینیستی شناخته شده است.


== محتوا ==
== محتوا ==
در این مقاله ناکلین به بررسی موانع سازمانی - و نه فردی - که مانع موفقیت هنری زنان در غرب شده‌اند می‌پردازد. او استدلالش را به چند بخش تقسیم کرده، که نخستین بخش آن به بررسی پیش‌انگاره‌ها و پیش‌فرض‌های نهان و تلویحی عنوان مقاله می‌پردازد، و به دنبالش «مسئلهٔ. او در مقدمه اذعان می‌کند که «خیزش اخیر فعالیت فمینیستی» در آمریکا یکی از شروطش برای استنطاق از شالوده‌های ایدئولوژیک تاریخ هنر بوده است و سپس پیشنهاد جان استوارت میل را به میان می‌آورد که «ما معمولاً هر آنچه ''هست'' را طبیعی می‌انگاریم». در نتیجه‌گیری می‌گوید:
در این مقاله ناکلین به بررسی موانع سازمانی - و نه فردی - که مانع موفقیت هنری زنان در غرب شده‌اند می‌پردازد. او استدلالش را به چند بخش تقسیم کرده، که نخستین بخش آن به بررسی پیش‌انگاره‌ها و پیش‌فرض‌های نهان و تلویحی عنوان مقاله می‌پردازد، و به دنبالش «مسئلهٔ. او در مقدمه اذعان می‌کند که «خیزش اخیر فعالیت فمینیستی» در آمریکا یکی از شروطش برای استنطاق از شالوده‌های ایدئولوژیک تاریخ هنر بوده است و سپس پیشنهاد [[جان استوارت میل]] را به میان می‌آورد که «ما معمولاً هر آنچه ''هست'' را طبیعی می‌انگاریم». در نتیجه‌گیری می‌گوید:


== منابع ==
== منابع ==

نسخهٔ ‏۲۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۳۴

موانع موفقیت هنری زنان در غرب

چرا هیچ هنرمند زن برجسته‌ای وجود نداشته است؟ مقاله‌ای از تاریخ‌دان هنر آمریکایی لیندا ناکلین است که در سال ۱۹۷۱ منتشر شد و به عنوان مقاله‌ای پیشگام در عرصهٔ تاریخ هنر فمینیستی و نظریهٔ هنری فمینیستی شناخته شده است.

محتوا

در این مقاله ناکلین به بررسی موانع سازمانی - و نه فردی - که مانع موفقیت هنری زنان در غرب شده‌اند می‌پردازد. او استدلالش را به چند بخش تقسیم کرده، که نخستین بخش آن به بررسی پیش‌انگاره‌ها و پیش‌فرض‌های نهان و تلویحی عنوان مقاله می‌پردازد، و به دنبالش «مسئلهٔ. او در مقدمه اذعان می‌کند که «خیزش اخیر فعالیت فمینیستی» در آمریکا یکی از شروطش برای استنطاق از شالوده‌های ایدئولوژیک تاریخ هنر بوده است و سپس پیشنهاد جان استوارت میل را به میان می‌آورد که «ما معمولاً هر آنچه هست را طبیعی می‌انگاریم». در نتیجه‌گیری می‌گوید:

منابع