Динамо Минск и Пюник Ереван не успяха да се победят и завършиха наравно при резултат 0:0 в мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Както е известно, победителят от тази двойка ще има за съперник Лудогорец или Динамо Батуми. По-рано българският шампион спечели с 3:1 в Разград и изглежда много близо до продължаването към следващия етап на надпреварата.

Двубоят между Динамо Минск и Пюник беше ръководен от родния съдия Волен Чинков, който имаше повече работа през вторите 45 минути, когато му се наложи да покаже много жълти картони.

Иначе, домакините от Беларус създадоха повечето голови положения, но така и не стигнаха до гол и сега ги очаква тежък реванш след седмица в Армения. Много добър мач направи вратарят на Пюник Хенри Авагян, който се отчете с множество ключови намеси, най-вече преди почивкат.

През вторите 45 минути гостите потърсиха активно гола. Арменците организираха добри нападения, от които не успяха да се възползват и нулевото равенство се запази до последния съдийски сигнал на Волен Чинков.