Еуфорията от трансфера на Килиан Мбапе в Реал Мадрид е напът да счупи всякакви рекорди. Нападателят още не е дебютирал за "лос бланкос", но фланелката му с №9 се оказа най-желаната от феновете. Днес тя беше пусната в продажба в официалния фен шоп и всички бройки бяха разграбени като топъл хляб. Нещо повече - няколко часа след появата й в онлайн магазина срокът за евентуалната й доставка вече достига немислимите 4-6 седмици. За сравнение, стандартната доставка е 3-4 работни дни и се прилага при поръчка за почти всички останали екипи. 

Очевидно слабото представяне на Мбапе на UEFA EURO 2024 по никакъв начин не влияе на привържениците на Реал Мадрид, които чакат дебюта му с огромен ентусиазъм. 

Цената на тениските с номер и име на футболист са еднакви за всички играчи - по 170 евро без допълнителните екстри.
 
"Поради настоящото голямо търсене, артикулите от тази колекция може да имат забавяне на доставката до 4-6 допълнителни седмици, независимо от избрания метод на доставка", заяви официалният онлайн магазин на Реал в четвъртък.
 
25-годишният Мбапе най-накрая ще бъде представен като играч на Реал Мадрид на "Сантиаго Бернабеу" следващата седмица - във вторник, 16-ти юли.