0

З ащитникът на полицая, арестуван заради агресия на къмпинг "Градина", твърди, че компанията на пострадалото момче била под влияние на алкохол и наркотици.

БРУТАЛНА АГРЕСИЯ: Потрошиха студент с бокс за парче пица! (ВИДЕО)

В нощта на посрещането на Джулай морнинг групата от шестима души, в която бил и пострадалият Владимир Радев, е заобиколила обвинения в хулиганство полицай от 4 РУ в Бургас и го е провокирала, крещейки и обиждайки го.

Това заяви пред медиите адвокат Бойчо Боев. Той е защитник на служителя на МВР Христо Петров, обвинен, че е счупил челюстта на студент от София в бар на плажа, информира NOVA.

адвокат Бойчо Боев

 адвокат Бойчо Боев
NOVA

ИЗНЕНАДА: Биячът от къмпинг "Градина" се оказа ченге!

Агресията на униформения адвокатът му обяснява с провокация от страна на групата младежи, които уринирали върху храната му, докато вечерял. Защитникът твърди, че компанията на пострадалото момче била под влияние на алкохол и наркотици и обяснява, че клиентът му ги е помолил да не се закачат с него.

Пострадалият Владимир вдигнал ръце и посегнал срещу полицая, който му ударил шамар. Адвокатът му е категоричен, че не е използван бокс.

Пребитият студент в къмпинг „Градина” разпознал нападателя си за три секунди (ВИДЕО)

Закопчаха полицая бияч от къмпинг "Градина"

Арестуваният полицай е бил на концерта в заведението по покана на негови познати, които го помолили да им помогне, за да се предотвратят евентуални вандалски прояви. Не бил нает от охранителната фирма „Делта гард”, бил на място безвъзмездно, обяснява адвокатът.