0

К андидатът за президент Доналд Тръмп предизвика опонента си Джо Байдън в един от най-ожесточените сблъсъци, които могат да се проведат по време на предизборната кампания.

Бившият държавен глава предизвика настоящия на голф мач, като дори му предложи да дари 1 милион долара на благотворителна организация по избор на Байдън, ако загуби.

„Също така официално предизвиквам мошеникът Джо на голф мач с 18 дупки точно тук, на Doral's Blue Monster, считано за едно от най-великите турнирни голф игрища навсякъде по света. Това ще бъде сред най-гледаните спортни събития в историята“, смята Тръмп.

„И дори ще дам на Джо Байдън 10 удара на преднина. Десет удара, това е много. Това означава 20 удара, в случай че не играете голф. И ако той спечели, ще дам 1 милион долара на благотворителна организация по негов избор“, добави Тръмп.

Говорителят на Байдън Джеймс Сингър отвърна на огъня. „Джо Байдън няма време за странните лудории на Доналд Тръмп – той е зает да води Америка и да защитава свободния свят. Доналд Тръмп е лъжец, осъден и измамник“.