0

С ветът вече с нищо не може да ни учуди.

Освен че мъжете са жени, жените са мъже, а холивудският хайлаф залитна да прави децата си джендъри, вече е на мода да се женим..за себе си.

Това е направила топ красавицата Крис Галера, за което сподели с феновете си в социалната змрежа.

Атрактивната красавица не намери щастието в брака с нормален мъж, затова се реши на радикален ход.

Бразилският модел на бельо и инфлуенсър Крис Галера шокира обществеността, когато се омъжи пред католическа църква в Сао Пауло.

"Не се срамувах, стоях решително пред църквата. Сама се гримирах и си направих прическа. Всички ме зяпаха странно, защото нямах до себе си годеник", разказва Галера за сватбата си.

Докато мъжете са луди по нея и е сигурно, че във всеки един момент може да си намери поне 10, които да й бъдат партньори, тя реши да се "самоомъжи".

Това е тенденция, наречена сологамия, при която необвързаните хора се женят за себе си, изпращайки послание на обществото, че не се нуждаят от партньор за щастие.
„Повечето хора харесаха церемонията и им беше интересно за гледане. Мислеха, че се шегувам, но всъщност бях решена да го направяи! Дори някои жени ми казаха, че и те биха го направили“, казва Галера и добавя, че е била ухажвана от „ хиляди" мъже в Instagram, които й предложили брак.

Тя обаче отговаряла на всички предложения, като казвала, че не се интересува от брак с тях.

„Обичам да бъда приоритет и аз самата съм си приоритет“, заяви тя. Тя обаче още тогавах не е изключила напълно възможността един ден да се установи със своята истинска мъжка половинка.

"Никога няма да се разведа, но ако се появи истинската любов, ще искам да го изживея. Ще поставя партньора си на второ място, първото винаги е запазено за мен", обясни тя.

Само няколко месеца след тази необичайна сватба обаче последва развод. Говорейки за краткотрайния си брак, Крис заяви, че е била „щастлива, докато трае соло бракът ѝ“.

„Започнах да вярвам в любовта, когато срещнах един специален мъж“, призна тя.

Е, както се казва – правете любов, а не войни...,защото любовта ще спаси света.

**Източник: Kurir/M.J