1

Г адже на Григор Димитров пак влезе в устите на хората.

Не че някога той е излизал с грозни жени, но за тази напоследък се леят купища суперлативи.

Гришо е вкарал в леглото си, твърди се, най-красивата румънка, която всякак засенчвала култовата италианска актриса София Лорен.

Gettyimages

Плеада известни актьори не ѝ устояха, за наш Гришо – да не говорим.

Чарът и красотата на Мадалина Геня омагьоса известния актьор Леонардо ди Каприо, както и колегата му Джерард Бътлър.

Gettyimages

Всеизвестно е, че жените на Балканите са едни от най-чаровните и когато някой изброява най-красивите нации от този регион, обикновено споменава Сърбия, България,Черна гора и Хърватия, но трябва да бъдем честни и да кажем, че румънките пленяват със своя външен вид, пише Matchmaking.

Gettyimages

Мадалина е родена в Слатина, Румъния на 8 август 1987 г. Започва да се занимава с моделство на 15-годишна възраст и скоро започва да играе в киното. Тя дебютира на големия екран през 2011 г. с участието си в италианския филм "I soliti idioti". Тя е най-известна на зрителите с ролята си на София Лорен във филма "Къщата на Гучи".

Мадалина неведнъж е подчертавала, че София Лорен е нейният модел за подражание, а мнозина коментират, че двете много си приличат.

Геня се снима със София Лорен

Пластична операция

Красивата румънка често е критикувана, защото смятат, че използва прекалено много фотошоп и казват, че е оперирала лицето си, за да прилича на Лорeн.

Тези, които не вярват, че красотата й е природа, прилагат за „доказателство“ няколко нейни снимки от миналото.

X/LolaLolic

Както писаха италианските медии, Мадалина винаги е била с пълни устни, но тя реши да я понапълни още малко . Пишат и че тя е стеснила носа си, направила си е по-изразени скули, оформила е котешки очи и е имплантирала силикон в гърдите си.

Screenshot/X/AlminaYildiz

Мадалина излиза с Леонардо ди Каприо през 2011 г., а фактът, че той я запознава с майка й и приятели, показва колко сериозна е била връзката им. Любовта им приключи, но миналата година актьорът бе видян да излиза от същия нощен клуб, където беше и Мадалина, и мнозина смятаха, че са подновили връзката си от преди няколко години.

Мадалина също се радваше на любов с Джерард Бътлър, а веднъж дори заговори за него.

"Когато се срещнахме за първи път в Ню Йорк, общи приятели ме предупредиха, че той е женкар. На следващия ден след като се запознахме, той дойде в Милано. Той е много романтичен, какво можех да направя? Най-очарователният мъж на планетата долетя с букет цветя в ръка отидохме в Шотландия, за да се срещнем с майка му възможно най-скоро", каза тя, според liarpantonfire.

През 2017 г. тя роди дъщеря Шарлоза от връзка с румънския бизнесмен Матю Стратан.

Мнозина казват, че малката е нейното умалено копие.

" Един от най-големите прелъстители на световния спорт Григор Димитров обаче вече не е с Мадалина. Тази 36-годишна красавица дълго време беше влюбена в 32-годишния български тенисист, но сега тази връзка очевидно е приключила“, писаха медиите още миналата 2023 година.

Бившата на Гришо с първи думи след раздялата им

По този повод се изказа и самата тя: "Чувствам, че това е подходящият момент да поясня, че с Григор решихме да се разделим. Моля, уважавайте поверителността ни и не вярвайте на това, което се пуска в медиите. Много съм благодарен за времето, което прекарахме заедно, като скъпи приятели и като партньори през последните 6 години, поради трудните ни графици, раздялата беше единственият начин", каза тя, както съобщава "Sportskeeda".

Не е известно дали Гришо съжалява за Мадалина, но красавицата определено не остава без внимание и поклонници и без интерес от страна на медиите.