0

П ремиер предлагал на една от най-изкусителните моделки в индустрията да му стане държанка. 

Мириам Сааведра - считана за една от най-привлекателните в модната индустрия, разкри в подкаст, че никога не ѝ е липсвало мъжко внимание, но е имало моменти, в които е оставала изумена от неистовото желание на някои напористи господа да бъдат с нея, обаче единствено в интимен план.

По време на интервюто родената в Перу 30-годишна моделка и телевизионна водеща, която миналата година придоби испанско гражданство, призна, че преди време е получила дори предложение от действащ премиер да му бъде любовница. Разбира се, срещу съответните за нея дивиденти от „връзката“ им.

„Едно е да бъдеш гадже, съвсем друго е да бъдеш любовница на някого. Никога не съм била държанката на този или онзи, няма и да бъда. Преди време даже имах оферта да стана такава от един премиер“, заяви Сааведра, но не разкри името му или страната, от която бил.

Моделката категорично отрече това да е бил настоящият премиер на Испания Педро Санчес. 

Въпреки опитите да изтръгне името на политика, тя остана непоклатима и не разкри името му, казвайки само, че е бил от най-висшия ешелон на държавата, която управлявал.

По този повод Сааведра подчерта, че никога няма да приеме пари, за да бъде нечия компаньонка, или пък да се обвърже с някого, само защото е много влиятелен.

„Колкото злато и бижута да ми предлагат, не бих го направила. Не ме бива в тези неща“, отсече 30-годишната перуанка.