0

„Пловдив е едно от най-красивите места в Европа“, така описа Града под тепетата италианската звезда Умберто Тоци, който пристига за концерт в Античния театър на 28 юли.

„Здравей, България! Щастлив съм да ви съобщя, че в следващото ми турне ще пея в България. Очаквам ви, за да прекараме една специална вечер заедно“, с тези думи, записани на видео, изпълнителят обяви, че ще се завърне у нас.

Хитове 

Умберто Тоци ще посети България за втори път. Италианецът ще пристигне с екип от 18 души, но засега все още не е ясно колко време ще остане на родна земя, научи „Телеграф“. Заедно със своите музиканти ще изпее вечните си хитове като Gloria, Ti Amo, Gente Di Mare, Stella Stai и Tu и много други.

GettyImages

Харизматичният изпълнител, любимец на няколко поколения меломани, е препълвал най-престижните концертни зали в света. Смятан за един от най-великите автори на песни на своето поколение, Умберто Тоци е продал над 80 милиона албума по целия свят и може да се похвали с 24 златни и платинени албума и повече от 200 песни, написани за италиански и световни звезди. Музикантът е многократен участник и победител в престижния италиански фестивал „Сан Ремо“. 

Деца 

Концертът ще се проведе само със седящи места с билет. Деца до 3-годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват единствено с придружител. Ограничено количество билети все още могат да бъдат намерени в мрежата и на билетните каси в Пловдив.