Wix Editor: Over de mobiele versie van je website

Leestijd 3 minuten
Wanneer je een website bouwt met de Wix Editor, wordt er automatisch een mobiele versie (of mobielvriendelijke weergave) gemaakt. We raden aan dit ingeschakeld te houden, omdat het de SEO van je website kan verbeteren en de beste browse-ervaring voor bezoekers kan garanderen.
Lees in dit artikel meer over:

De mobiele versie van je website in- en uitschakelen

Door je website mobielvriendelijk te houden, worden de prestaties op mobiele apparaten geoptimaliseerd en kunnen bezoekers onderweg door je website bladeren. Als je de mobielvriendelijke weergave van je website uitschakelt, wordt de desktopweergave weergegeven op mobiele apparaten.
Belangrijk:
Wix biedt geen ondersteuning voor technische problemen bij het weergeven van de desktopweergave op mobiel.

Om de mobielvriendelijke weergave in- of uit te schakelen:

  1. Klik in de bovenste balk van de Editor op Instellingen
  2. Klik op Mobielvriendelijk
  3. Klik op de schakelaar in de pop-up om deze in of uit te schakelen.
  4. Klik op sluiten.
De pop-up in de desktop-Editor. De cursor heeft op de schakelaar geklikt om de mobielvriendelijke weergave in te schakelen.

Je mobiele website en SEO

Omdat de mobiele versie van je website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, kan het uitschakelen hiervan invloed hebben op de prestaties en SEO van je website. 
Dit komt omdat de desktopversie van je website op mobiele apparaten wordt weergegeven wanneer de mobielvriendelijke weergave is uitgeschakeld. Het laden van desktopwebsites op mobiele apparaten kan langer duren en bezoekers kunnen mogelijk niet alle inhoud van je website zien. 
De prestaties van je mobiele website kunnen ook worden beïnvloed door de hoeveelheid inhoud op de pagina's. We raden aan de mobiele Editor te gebruiken om je mobiele website te organiseren en de prestaties te verbeteren. 

Veelgestelde vragen

Selecteer een vraag voor meer informatie over je mobiele website.
Bekijk Wix Studio:
Wix Studio is het ultieme platform voor freelancers en bedrijven. Deze flexibele, end-to-end oplossing omvat slimme ontwerpmogelijkheden en flexibele dev-tools waarmee je uitzonderlijke resultaten kunt leveren voor klanten in elke branche.

Lees meer over Wix Studio:

Vond je dit artikel nuttig?

|