Съобщения за пресата 

Изберете 

AFCO 
AFET 
AGRI 
BUDG 
CONT 
CULT 
DEVE 
DROI 
ECON 
EMPL 
ENVI 
FEMM 
FISC 
IMCO 
INTA 
ITRE 
JURI 
LIBE 
PECH 
PETI 
REGI 
SANT 
SEDE 
TRAN 
 

All of Parliament’s 20 standing committees and four subcommittees held their constitutive meetings on Tuesday to elect their Chair and Vice-Chairs.

Пленарна сесия 
 

Thursday, 18 July

Пленарна сесия 
AFET 
 

С продължаването на войната на Русия срещу Украйна, Парламентът потвърди отново позицията си, че ЕС трябва да продължи да подкрепя Киев толкова дълго, колкото е необходимо до победата.

Пленарна сесия 
 

Wednesday, 17 July

Пленарна сесия 
 

Членовете на ЕП избраха новото Бюро на Парламента, като всичките 14 заместник-председатели и петима квестори бяха избрани във вторник и сряда.

Пленарна сесия 
 

Tuesday, 16 July

Допълнителна информация 

Седмична програма:Предстоящи събития 

Юли 2024 - Август 2024 
Изберете ден  
       
 

Акредитация на медиите 

Журналистите, фотографите и аудиовизуалните екипи трябва да подадат заявление за акредитация и/или специална акредитация за аудиовизуални медии, за да имат достъп и да могат да работят в сградите на Парламента.

Често задавани въпроси 

Как работят членовете на Европейския парламент, колко получават и кои техни разходи се покриват? В този раздел могат да бъдат намерени отговорите на тези и други често задавани въпроси за методите на работа и организация на Европейския парламент.

Свържете се с нас 

Пресслужбата на Европейския парламент разполага с екип от служители за връзки с пресата, чиято задача е да подпомагат журналистите и да им предоставят информация относно работата и решенията на комисиите и на пленарните заседания