Пет собствени нехранителни марки на Lidl са сред най-продаваните в Европа

Компанията за пазарни анализи Euromonitor International отличи брандовете на Lidl – Parkside, Silvercrest, Livarno home, Lupilu и Esmara

Пет собствени нехранителни марки на Lidl са сред най-продаваните в  Европа | StandartNews.com

Пет са най-продаваните нехранителни марки на Lidl в Европа,
сертифицирани от водещата световна компания за пазарни анализи Euromonitor International. Проучването, проведено през март 2023 г. на база на продажната цена на дребно в различни сегменти, отличи Silvercrest за най-продавана марка за малки домакински уреди, Lupilu за най-продаваната марка за детски дрехи, Livarno home за най-продаваната марка за домашен текстил и Esmara е най-продаваната марка за дамски дънки.

Пo-рано, през май, Euromonitor International определи и Parkside за най-продаваната марка за инструменти в категорията “Направи си сам”. Така с новите четири марки на веригата, отличията стават общо пет.

Silvercrest е серията от продукти на Lidl за кухнята и банята. Домакинските уреди на марката са лесни за ползване и с висока производителност. Те съчетават новите технологии и впечатляват с многобройните си възможности и модерен дизайн.

Светът на Livarno home предлага широка гама от продукти за красив и уютен дом – от градински декорации, които издържат на различни атмосферни условия, до обзавеждане за баня, за което влагата не е проблем. За производството на различните видове домашни аксесоари, шкафове и текстил се използват висококачествени и устойчиви материали, които впечатляват с функционалност, атрактивен дизайни и отлично съотношение качество-цена.

Lupilu и Esmara са собствените марки на Lidl съответно за детски дрехи и дамска мода. Всички продукти от сериите са тествани и сертифицирани от немския изследователски институт за качество Hohenstein, което гарантира липсата на вредни вещества в тях, съответствие на размерите, обозначени на етикета, както и физическите качества на дрехата след многократни изпирания. Моделите са удобни и функционални, със свежи и модерни дизайни.

Безопасността на клиентите и тяхната удовлетвореност са принципите, по които Lidl създава всеки свой продукт. От електроуреди и домашни потреби до играчки и облеклото, всичко преминава специални тестове за сигурност, надеждност и високо качество. Това гарантира на клиентите, че могат да се доверят на своите Lidl покупки във всяка една ситуация.

За Лидл България 
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от
немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира
своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 129 магазина в 56 града и над
4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица
иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
1 Коментара
Вени
преди 2 седмици

Ако пижами и дамски блузи на Есмара има по често,ще е добре

Откажи