Разкриха нова смразяваща прогноза на Ванга!

Кога е неизбежното падение на човечеството

Разкриха нова смразяваща прогноза на Ванга! | StandartNews.com

Стана известна нова апокалаптична прогноза на Ванга.

Светът ще свърши, а неизбежното падение и изчезване на човечеството ще започне през 2025 г., според предполагаемо предсказание на покойната българска мистичка и гадателка Баба Ванга, пише израелското издание Jerusalem Post.

Баба Ванга, известна още като Вангелия Пандева Гущерова, е жена, известна с предполагаемите си способности за предсказване. Макар че биля сляпа, се твърди, че тя по някакъв начин можела да надникне в бъдещето и да прави смели и драматични предсказания, което ѝ спечелило прозвището "Нострадамус на Балканите".

Едно от предполагаемите предсказания на Баба Ванга, които напоследък се разпространяват в интернет, е може би най-драматичното: Буквалният край на света и на цялото човечество.

Според множество издания като "Дейли Стар", WION и LADbible краят на човечеството ще настъпи през 5079 г. Това обаче ще бъде само кулминацията на събитията, които започват през 2025 г.

Имайте предвид, че всичко това е очевидно нелепо. Да, Баба Ванга е била реална личност и да, тя е събрала доста последователи и легенди около себе си. Тъй като обаче никой не е записал предсказанията ѝ, никой не знае дали някое предсказание, което ѝ се приписва в наши дни, е истинско - а дори и да е така, никой не знае дали предсказанието ще се сбъдне.

В края на краищата, много от предсказанията, за които се предполага, че е направила преди, никога не са се сбъднали. През 2023 г. в някои информации се казва, че тя е предсказала, че Земята ще бъде опустошена от ядрено биологично оръжие и слънчева буря.

Според някои статии тя също така е твърдяла, че световният глад ще бъде преодолян до 2028 г., а през 2304 г. човечеството ще овладее пътуването във времето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
град Козлодуй
преди 3 седмици

спекулации

Откажи